Etunimi.Sukunimi

Salasana

ATK-opetus

Info

Huom! Linkit eivät toimi; graafi tulee kaiken päälle:(

Luntti on graafeihin (katso alta) perustuva ATK-opetusjärjestelmä. Rakennettu MySQL:llä ja Php:llä, hieman Javascript-koodausta seassa. Toistaiseksi vain ATK-järjestelmä, muut tulevat perässä.

Avoimet ohjelmistot?

(Edmund Laugassonia mukaillen.)

ATK-opetus

Luntti sisältää yläkoulun (ja lukion) perustarpeet. Lisää ohjelmia ja aiheita tulee koko ajan. Jokaisella oppilaalla on käyttäjätunnus (ikävä kyllä) ja opettaja voi antaa hänelle tason, taitojen ja tarpeiden mukaisia tehtäviä. Oppilaat palauttavat tehtävät, ja opettaja (voi) antaa kommenttia ja arvostelua tehdyistä.

Tällä hetkellä töitä on tietokannassa seuraavasti:

Jokaisesta ohjelmasta on töitä taulukon mukaisesti:

Ohjelmien ohjeita löytyy viereisestä sivustosta ohjelmat.php.

Galleria oppilaiden tekemistä parhaista töistä sisältää XXX kuvaa.

Kommentit vaikka Twitteriin @MarkkuOpe tai spostitse.

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste on Suomessa vuonna 1999 voimaan tulleen henkilötietolain henkilörekisterinpitäjältä edellyttämä dokumentti, josta selviävät muun muassa rekisterinpitäjän yhteystiedot, käsiteltävät henkilötiedot ja käsittelyn tarkoitus sekä tietojen luovuttamisen ja suojaamisen periaatteet. Rekisteriseloste on pääsääntöisesti pidettävä jokaisen saatavilla.[Wikipedia]

  1. Rekisterinpitäjä on Markku Leino (MarkkuOpe), ja yhteystiedot löytyvät yltä.
  2. Rekisterissä olevia henkilötietoja käytetään oppijoiden oppimisen arviointiin ja lisäksi oppijoiden henkilökohtaisena atk-portfoliona.
  3. Rekisteriin on talletettu käyttäjän käyttäjätunnus (etunimi.sukunimi), salasana (kryptattuna), arvosana, kurssi, sekä tehdyt tehtävät ja niiden arvosanat.
  4. Rekisterin sisältämiä tietoja ei säännönmukaisesti luovuteta mihinkään. Tiedot ovat hyvin ylläpidetyllä palvelimella salasanojen takana. Palvelimen fyysinen sijainti on jossain.
  5. Palvelin on hyvin salattu ja ylläpidetty.

Graafi

Graafi pyörii tuossa yllä. Tutki sitä sitten.